И Зејн звао Сију у помоћ

После кратког предаха, Зејн се враћа у музичку арену. У немилосрдној борби за превласт на топ-листама, овог пута, помаже му искусна Сија. Судећи према првим реакцијама на песму "Dusk Till Dawn", успех неће изостати.

И Зејн звао Сију у помоћ И Зејн звао Сију у помоћ

Последњих година, у коју год песму Сија умеша прсте обожаваоци остају опчињени. Тако ће, изгледа, бити и у случају Зејнове песме Dusk Till Dawn. Нумеру су заједно написали заједно све популарнији британски певач, поменута аустралијска кантауторка и Грег Курстин.

Млади Британац, који је постао познат захваљујући групи "One Direction", одлучио је да истовремено представи и сингл и одговарајући спот.

Режију видео-клипа потписује Марк Веб, а главне улоге тумаче сам певач и глумица Џемима Кирк. Током 24 сата од објављивања спот је прегледан више од 10 милиона пута, што би могло да наговести да је пред нама нови Зејнов хит.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи