МКДСЛ подршка Зардонику, публика бира музику за сет

Венецуелански електро-денс-метал ди-џеј и продуцент Зардоник долази 6.октобра у „Драгстор“, а као његова подршка наступиће МКДСЛ. Познати српски продуцент и ди-џеј дозволиће својим фановима да изаберу музику за његов сет.

Федерико Агреда Алварез, ака Зардоник, је велики иноватор, изванредан извођач, мултиталентовани и вишеструко награђивани клавијатуриста, ди-џеј, композитор и продуцент.

Његов звук у основи је електро-денс са упливима рокенрола, али под једва приметним глич хоп, брејкбит, електро хаус, дабстеп, друм енд бејс и хардкор техно утицајима, уз додатак метал гитара и „заповедничких“ вокала.

Сценски наступ је оно што га дефинитивно чини препознатљвим - маска коју носи на наступима је на топ 10 листи најбољих ди-џеј маски на свету!

Он је „карика која недостаје између метала и електронике“ и „прави, савршен баланс између различитих жанрова, кроз агресију и атмосферу“ судећи по Билборду. Добитник је многих награда, а на турнејама је последњих деценију и по обишао скоро цео свет и имао успешне наступе у 37 земаља.

Агреда је без сумње неко ко помера границе, мења трендове у музици којом се бави, као и стандарде мејнстрим и андерграунд сцене, никада не робујући правилима. Уз подршку МКДСЛА-а, извесно је да ће „Драгстор“ 6.октобра „горети“ од доброг звука и енергије!

Марко Милошевић, ака МКДСЛ, (мама каже да сам леп) је београдски продуцент, мултиинструменталиста и некадашњи ди-џеј, а у свету музике је преко 18 година.

Свој разнолики, препознатљив и неухватљив опус градио је деценију и по, а последњих три године искључиво се бави извођењем музике уживо. Препознатљив стил који МКДСЛ презентује пун је позитивне енергије и специфичног смисла за хумор, а за свој избор музике каже да је то „интелигентна музика за плес“.

Својим живим наступом замагљује границу између живе свирке и ди-џеј сета, а еклектичним приступом музике спаја звуке техна, диска, етна, рока и панка у један модеран клупски доживљај.

Као ди-џеј био је резидент најпознатијих београдских клубова, радио је музику за више филмова, изложби, ревија и позоришних представа, а аутор је и бројних музичких радионица за децу и одрасле, као и дечјих песама. Данас је активни члан у бенду Бојане Вунтуришевић, бенду Ђорђа Миљеновића ака Скај Виклер и бенду „Чорбика“. Недавно је отворио музичку кућу „Чорбика рекордс“ и издао за ту етикету прво ЛП издање Ти и ја.

Радује се наступу пре Зардоника због свега онога што овај венецуелански ди-џеј ради и представља.

За ово вече МКДСЛ спрема нешто потпуно другачије и позива обожаваоце да сами изаберу музику коју ће пуштати: „Он пушта хеви метал-днб-брејкор мешавину жанрова, па ћу сходно томе и ја припремити нешто потпуно другачије. Радићу лајв клабинг адаптације хеви метал песама које ви изаберете! Ускоро ћу вас замолити за предлоге, размислите шта бисте волели да чујете на великом саундсистему у клупском аранжману.“

Зато ће на његовом званичном Фејсбук налогу обожаваоцима бити објашњено на који начин могу да утичу на плејлисту како би вече било још боље.

Улазнице су у продаји по ценама од 1.000 и 2.000 (ВИП) динара. Могу се набавити на свим продајним местима „Евентима“, „Тикетшопа“ и „ДД Тикетса“, као и онлајн преко њихових сајтова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи