Овако звучи "Human" када певају Раг'н'Боун Мен и хиљаде егзитоваца

Тренутно најтраженија соул звезда Раг’н’Боун Мен, освојио је свет мегахитом "Human", који су многи прогласили и песмом године, а управо је објављен њен концертни снимак са овогодишњег „Егзита“.

Овако звучи "Human" када певају Раг'н'Боун Мен и хиљаде егзитоваца Овако звучи "Human" када певају Раг'н'Боун Мен и хиљаде егзитоваца

Нежни џин, како га називају светски медији, пред десетинама хиљада посетилаца на Петроварадинској тврђави у финалној вечери фестивала, одржао је праву лекцију из певања, а и публика на „Егзиту“ оправдала је своју репутацију једне од најгласнијих на светској сцени.

Раг'н'Боун Мен, добитник Брит награде за најбољег новог музичара и најпродаванији музичар у Британији у последњих десет година, изненадио је све дошавши на Петроварадинску тврђаву дан раније.

На изненађење свих, британски уметник придружио се групи "Foreign Beggars" на главној фестивалској бини, а након историјског наступа 9. јула увече захвалио се публици рекавши да му је било истински прелепо.

Није се само Рори Грејем, како му је пуно име, одлично провео у Новом Саду - и чланови његовог тима забављали су се чак два дана на Петроварадинској тврђави, а највише им се свидело у Денс арени која је ове године добила свој нови, спектакуларни изглед.

Многим извођачима овај „Егзит“ био је за памћење. Лијам Галагер изјавио је да је „Егзит“ један од најбољих фестивала на планети.

„Килерси“ су дошли у Србију два дана пред почетак фестивала, па су прво обишли цео Београд, од Калемегдана, па све до престоничких клубова. Касније им се у Новом Саду придружио и фронтмен Брендон Флауерс, који је на течном српском са сцене поручио: „Боље икада него никада“ и додао да публика у Србији неће чекати 14 година да их види поново.

И Ројшин Марфи је након наступа члановима „Егзитовог“ тима оставила врло емотивну поруку исписану на дугачкој црвеној траци која је гласила: „Обожавам 'Егзит', увек волим овде да се вратим. 'Егзит' је задовољство и за мене представља рај међу облацима. Из Ирске ја сам Forever More, пресрећна сам овде. Ројшин те воли 'Егзите', било ми је предивно, снови се заиста остварују!“.

И утисци посетилаца, њих више од 215.000, још се слежу, а припреме за наредно издање фестивала већ су почеле. Идући „Егзит“ биће одржан од 12. до 15. јула 2018. године на Петроварадинској тврђави, а регистрација за најповољније улазнице за, не само „Егзит“, већ и све остале фестивале у организацији „Егзит“ тима је већ почела.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи