Додела МТВ награда у ноћи између 27. и 28. августа

Калифорнијски град Инглвуд овогодишњи је домаћин доделе музичких МТВ награда. На церемонији, која ће бити одржана у ноћи између 27. и 28. августа, Кендрик Ламар имаће чак осам прилика да буде најбољи, а следе га Кејти Пери и Викенд који су у трци за по пет статуета.

Додела МТВ награда у ноћи између 27. и 28. августа Додела МТВ награда у ноћи између 27. и 28. августа

Настављајући правило установљено на овогодишњој додели МТВ филмских и ТВ награда (2017 MTV Movie & TV Awards), категорије Најбољи женски извођач и Најбољи мушки извођач су укинуте и замењене родно неуталном категоријом - Извођач године, за коју су номиновани Кендрик Ламар, Викенд, Бруно Марс, Ед Ширан, Ариана Гранде и Лорд.

Кејти Пери ће се први пут опробати у улози водитељке доделе МТВ награда, а такође ће извести и сплет својих песама.

Част да буде награђена најпрестижнијом наградом, признањем које носи име Мајка Џексона, припала је певачици Пинк за њену 15 година дугу и успешну каријеру. Пинк ће представити песму What About Us, први сингл са новог, седмог студијског албума.

На свечаној додели МТВ награда наступиће и Кендрик Ламар, Мајли Сајрус, Ед Ширан, Лорд, Шон Мендес, "Thirty Seconds to Mars", „Фифт хармони“, Лоџик, Калид, Џулија Мајклс и „Пост малоун“, а очекују се и два наступа „са даљине“.

Деми Ловато ће наступити из Лас Вегаса, док ће бенд "DNCE" и рок икона Род Стјуарт заједно извести обраду култног хита Da Ya Think I'm Sexy из 1978. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи