Група „Бастил“ обрадила хит „Грин деја“

Након успешног албума "Wild World", момци из британске инди рок групе „Бастил“ су представили насловну нумеру америчке телевизијске серије "The Tick".

Сингл Basket Case је заправо обрада истоимене песме, химне деведесетих година прошлог века.

„Као велики обожаваоци групе 'Гин деј', желели смо да снимимо потпуно другачију верзију, али и да у исто време одамо почаст тој невероватној мелодији. Било је веома забавно реинтерпретирати је користећи велики број жичаних инструмената. Радити на нечему што комбинује суперхероје, оркестре и 'Грин деј' је апсолутно задовољство“, објаснио је фронтмен групе „Бастил“, Ден Смит.

У серији The Tick главне улоге ће тумачити Петер Серафиновиц и Грифин Њуман. Емитовање почиње 25. августа, истог дана када и група „Бастил“ наступа на британском фестивалу „Рединг“, а врло је вероватно да ће управо тада песмa Basket Case бити уживо премијерно изведена.

Издање Basket Case је у Србији доступно преко сервиса Дизер и Гугл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи