„Бијело дугме“, „Легенде“ и „Ван Гог“ на „Данима пива“ у Зрењанину

„Дани пива“, биће одржани у Зрењанину од 28. августа до 3. септембра, најављено је на данашњој конференцији за новинаре.

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић изразио је очекивање да ће програме на 15 локација током седам дана посетити више од пола милиона људи.

Директор Туристичке организације Зоран Љуботина рекао је да су „Дани пива“ постали бренд града Зрењанина и најважнија манифестација како у туристичком, тако и привредном смислу.

Како је најавио, овогодишњи програм биће богатији и разноврснији у односу на претходне године, а наступиће „Бијело дугме“, „Легенде“, „Aтеист реп“, „Атомско склониште“, „Гоблини“, „Кал“, „Ван Гог“, Влатко Стефановски и други.

Програм на бини у центру града и ове године, по трећи пут, отвориће Зрењанинска филхармонија, а директор Роман Бугар најавио је наступ 73 музичара и извођење познатих нумера из српске кинематографије, под диригентском палицом Микице Јефтића.

Детаљан програм овогодишњих дана пива доступан је на званичном сајту danipiva.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи