Читај ми!

Ивана Зечевић о наставку „Калканских кругова": Публици се допада мистерија са елементима хорора

Почело је емитовање друге сезоне серије „Калкански кругови”. Десет епизода гледаћемо сваке суботе и недеље, а мистериозни трилер окупио је нама добро познате ликове, али и нове јунаке који ће се борити против силе тајанственог места Забран. Ивана Зечевић је у улози Мионе.

Млада глумица каже да је чула да су код публике прве две епизоде добро прошле. Додаје да је успех серији обезбедио скуп разлога међу којима су мистериозност, породична прича, глумци, и да дефинитивно осећа, како каже „велику љубав од публике“.

Жанр серије је специфичан јер у Калканским круговима „има свега“.

„Оно што сам на почетку ја највише заволела јесте та породична прича, породична драма унутар породице Матић. Али, оно што ја мислим да публику вози јесте мистерија. Чак и елементи хорора”, каже Зечевићева.

Истиче да Забран крије разне тајне.

„Верујем да је већина публике гледала прву сезону. Ту смо отворили причу, друга сезона ће некако да разоткрије разна нека питања која су остала из прве сезоне. Сада да напоменем, снимили смо и трећу сезону, ја сам сада свежа од тога па ми је мало тешко да се вратим. Али ево, надам се да ће публика све да испрати и да закључи сама”, испричала је гошћа Београдске хронике.

Ивана Зечевић, као млада глумица, релативно на почетку каријере добила је на популарности захваљујући запаженој улози у Калканским круговима, али и у серији У клинчу на РТС-у. У Калканским круговима игра са Жарком Лаушевићем, Војином Ћетковићем, Миланом Марићем…

Зечевићева признаје да је у почетку, на снимањима имала трему: „Али, како сам упознала екипу и глумачку, и иза камере и редитељску и све људе, некако само онако једна сјајна енергија која је стварно успела да направи сад већ три дивне сезоне. Тако да помоћ глумаца и редитеља увек је била ту. Тако да стварно мислим да смо направили неку енергију која је само ту, већ је ту, не мора да се припрема, већ је ту и већ смо спремни да направимо добар пројекат“.

Описала је и како је изгледао кастинг за Калканске кругове: „Радили смо неке сцене које су онако биле најинтензивније и можда најбоље одабране за лик Мионе, да виде да ли ја то могу, и да ли имам у себи, да ли имам довољно способности да направим улогу, тако да мислим, радили смо две, три, четири, пет сцена, проба и то је то“.

Паралелно са глумом, Ивана се бави и музиком, а спрема се и за пројекте на позоришној сцени.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару