Читај ми!

Стварно има девет живота – мачак се појавио на вратима власнице након што је кремиран

Мит о томе да мачке имају девет живота тестиран је до крајњих граница када се вољени љубимац једне Британке појавио на њеним вратима након што је „кремиран“.

Нићи Најт из Њубија у Северном Јоркширу била је на летовању у Турској када јој је комшија јавио да се њен мачак Тед удавио у оближњем језерцету, преноси Би-Би-Си.

„Морала сам да кажем свом мужу и нашој четворо деце. Сви смо били веома тужни јер је Тед био вољени члан наше породице“, рекла је за британски јавни сервис.

Док су она и њена породица били ван земље организовала је сахрану, а пре тога да крематоријум „Heavenly Pets“ преузме тело и кремира га. Четири дана након што је обављена церемонија, Тед је кроз вратанца ушао у њену кућу.

Док смо још били у Турској видела је неколико проуштених позива од жене која јој је чувала мачку.

„Таман што смо прихватили чињеницу да Теда више нема, нисам веровала кад ми је рекла. Морала је да ми покаже уживо снимак да бих видела да је Тед заиста жив“, присетила се Нићи Најт.

Убрзо је схватила да је платила 130 фунти да кремирају другу мачку. Када се вратила кући и отишла по урну, видела је на њој натпис „Тед није мртав“.

петак, 06. септембар 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару