Читај ми!

Годзила проглашена за шефа токијске полиције на један дан

Повећана популарност годзиле последњих година подстакла је јапанске званичнике да измишљено чудовиште именују за шефа полиције у Токију на један дан због подизања свести о потреби за већим степеном безбедности у саобраћају.

Како извештавају јапански и аустралијски медији, полицијска управа у Токију је „унајмила“ годзилу. Чудовиште је на конференцији за медије добило на поклон специјалну ленту, а затим се, у пратњи полицијских службеника, упутило на улице Токија.

„Годзилина порука граду је порука о безбедности на путевима. Ово чудовиште је међу неколико јапанских измишљених ликова изабраних да би се подигла свест јавности о томе како остати безбедан у густом и ужурбаном саобраћају у Токију“, јавља аустралијска медијска кућа 7 News.

Само прошле године, годзила је „глумила“ у остварењу Godzilla Minus One, једном од најгледанијих филмова у 2023. години, а представљена је и у серији Епл ТВ+ под називом Monarch: Legacy of Monsters.

Ускоро ће се удружити са бившим непријатељем у остварењу Годзила и Конг: Ново царство, једном од најишчекиванијих филмова године.

Годзила и Конг у америчке биоскопе стижу 29. марта.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво