Читај ми!

Заборавио добитни тикет и умало остао без награде од 500.000 долара

Човек који је на инстант лутрији у Ајови освојио 500.000 долара заборавио је тикет у продавници и замало остао без награде. Кевин Фреј, амерички свештеник, схватио је да је освојио награду, али и да је због узбуђења заборавио да понесе свој добитни тикет, преноси „Њујорк тајмс“.

„Био сам толико узбуђен и узнемирен да сам оставио тикет у радњи у којој сам га купио“, рекао је Фреј представницима државне лутрије Ајове.

После таласа узбуђења због куповине добитне срећке, Фреј (64) је приметио да је заборавио тикет тек када га је породица замолила да слика тикет и да им пошаље фотографију.

„Тада сам схватио да немам тикет код себе и сетио се да сам га оставио у продавници. На срећу, још увек сам био на паркингу Кејсијеве продавнице, утрчао сам у радњу и тражио од запослене да ми да моју добитну срећку. Била је толико узнемирена када ми је дала тикет“, рекао је Фреј.

Награду је уновчио 20. фебруара и сада планира са супругом селидбу како би живели ближе фамилији у Де Мојну.

„Ово ће много помоћи, а биће и забавно да поделимо нешто од добијеног новца са члановима наше породице и неким добротворним организацијама које већ дуже време подржавамо“, рекао је Фреј.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије