Кампања "На висини савршенства" проглашена најбољом на "Digital awards 2024"

"MK Resort" је добитник награде за најбољу кампању на друштвеним мрежама. Кампања "На висини савршенства", креирана за Хотел Гранд Копаоник, препозната је као водећа у креативности и дигиталном наступу на престижној манифестацији "Digital awards 2024" одржаној у ПКС-у.

Кампања "На висини савршенства" имала је визију стварања "нове идеалне летње дестинације" у време климатских и друштвених промена које нам намећу нове идеје, навике и стандарде, наводи се у саопштењу Гранд хотела.

Како се наводи пажљиво су креирани иновативни садржаји који су остварили снажну интеракцију са публиком, будећи пријатне асоцијације и успомене, повезујући их са незаборавним летњим доживљајима.

"Digital awards" сматра да су снажне поруке у кампањи придобиле бројну публику и нове госте, пружајући на тај начин и снажан допринос локалној заједници и популаризацији локалних вредности и лепота Србије, посебно истичући природне и културне знаменитости Копаоника али и повезаних вредности Јошаничке бање, Маглича и Рашке.

"Ово признање доноси потврду наше визије и преданости у промовисању аутентичних и иновативних туристичких понуда. Поносни смо што смо увек на висини савршенства и синоним за ексклузивну дестинацију за све оне који трагају за врхунским одмором и аутентичним искуствима", изјавила је приликом уручења награде Светлана Костић, директорка маркетинга и комуникација `MK Mountain Resort`, посебно се захваливши организаторима и жирију, свом тиму и партнерима који свакодневно предано раде на креативном имиџу бренда Гранд Копаоник.

"Digital Awards" је престижна награда која служи као признање компанијама које су показале врхунску креативност, иновативност и успешност у комуникацији са публиком путем дигиталних платформи, мењајући слику креативне индустрије.

Додељује се у оквиру регионалне конференцијe о трендовима у телекомуникацијама и медијима Digital, која је ове године одржана 10. пут.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи