Представљена едиција "Лексикон националних паркова Србије"

"Службени гласник", у сарадњи са осам јавних предузећа и установа, представио је петотомну едицију "Лексикон националних паркова Србије".

Први пут су природна и кутурно-историјска богатства Ђердапа, Копаоника, Таре, Фрушке горе и Шар-планине представљене у оквиру јединствене едиције, на којој је радило око 200 стручњака.

Аутори истичу да је посвећена научној јавности и свима који су уживали у лепотама националних паркова или ће то тек учинити.

"Ових пет томова приредили смо покренути идејом да се природа Србије и њена лепота књигом заиста могу сачувати. Имали смо жељу да направимо едицију коју би сваки наш дом требало да има, да чува и да показује", рекао је уредник едиције др Владимир Рогановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи