Читај ми!

Ђоковић: Дошао сам у Шангај с визијом да играм у финалу

Новак Ђоковић је истакао после тријумфа у полуфиналу Шангаја над Тејлором Фрицом да је имао циљ пре доласка на турнир да се домогне финала.

Ђоковић се пласирао у финале мастерса у Шангају. Савладао је Американца Фрица за безмало два сата резултатом 2:0, по сетовима 6:4, 7:6.

Новак је после меча истакао да што пре мора да се опорави уочи финала турнира.

"Имао сам разне проблеме, али сам успео да се оправим. Фриц игра добро на овој подлози, нисам хтео да идем у трећи сет, драго ми је што сам овде завршио", навео је Ђоковић после тријумфа.

Ривал српском тенисеру у финалу мастерса у Шангају биће Јаник Синер који је победио Томаша Махача, резултатом 2:0, по сетовима 6:4, 7:5.

"Дошао сам у Шангај после пет година, где сам увек имао доста успеха, много титула, сјајне борбе. Кина је место где сам имао много успеха, подршка коју овде добијам је феноменална... дошао сам са визијом да дођем до финала", рекао је Ђоковић.

Новак је потом рекао да су овакви и слични мечеви исцрпљујући, али дају самопоздање.

"Окрећем се наредном мечу у коме ме чека најбољи на свету, Јаник Синер... Волим да играм у Кини имам велику подршку овде и надам се најбољем у финалу", закључио је Ђоковић.

Финале турнира у Шангају играће се у недељу од 10.30, а Ђоковић и Синер одиграће осми међусобни дуел. Српски тенисер има четири, италијански победу мање. Ђоковић ће против Синера играти и за стоту титулу у каријери.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи