Читај ми!

Давидовац: Биће тешко са Басконијом; Јаго: Морам да реагујем на лоше моменте

Кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац изјавио је да очекује тежак меч против Басконије и додао да су црвено-бели спремни за дуел са екипом из Виторије.

Кошаркаши Црвене звезде ће у среду од 20.00 у "Београдској арени" дочекати Басконију у другом колу Евролиге.

"Биће тешка утакмица, прва пред нашим навијачима, они су добра екипа која увек игра добро у транзицији, као и све шпанске екипе. Морамо да обратимо пажњу на дефанзивну транзицију. Генерално они играју 40 минута, могу да направе преокрет. Испратили смо ту утакмицу са Партизаном, спремни смо за све њихове кошаркаше и игру", рекао је Давидовац на конференцији за медије.

Црвена звезда је прошле недеље у гостима победила Париз резултатом 80:77 у првом колу Евролиге.

"Црвено-бели" су пре два дана у гостима поражени од Сплита 85:78 у трећем колу регионалне АБА лиге.

"Нисмо очекивали, познато је да смо доминантни у АБА лиги, ове године смо отворили како нисмо планирали, али дуга је сезона, корак по корак и биће све боље. Свесни смо које смо грешке правили, нисмо константни од почетка сезоне и надамо се да ће ускоро то бити боље. Има ту играча који су дуго у Басконији, знамо се добро", додао је Давидовац.

Јаго дос Сантос изјавио је да је екипа спремна за дуел са Басконијом.

"Ово је прва утакмица у Арени са навијачима Звезде. Спремни смо за ово. Прошли пут нисмо играли добро, много је битно за навијаче, клуб и за наше самопоуздање", рекао је кошаркаш Црвене звезде.

Бразилац се осврнуо и на критике навијача црвено-белих.

"Знам да су навијачи Звезде увек са мном и када играм лоше и добро, ово је мој дом, срећан сам овде. Та порука је мислим била за мене, имам лоше моменте и морам да реагујем, да имам мотивацију. Неки људи су ми писали са лошим речима и то се десило. Те поруке су за мене, моје самопоуздање и желим да унапредим своју игру и спреман сам за то", истакао је Јаго дос Сантос.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи