Читај ми!

Миротић: Нисам задовољан послом који сам урадио прошле године

Кошаркаш миланске Олимпије Никола Миротић рекао је да није задовољан учинком из прошле сезоне и истакао да зна да може да буде бољи и да је спреман да преузме лидерску улогу у тиму.

Прошле сезоне Миротић (33) је због проблема са повредама одиграо само 21 од 34 евролигашке утакмице. Олимпија се није домогла ни плеј-ина, сезону је окончала као 12. са скором 15-19.

"Верујем у себе, знам шта могу. Како могу то да урадим? Знам да могу да будем бољи него прошле сезоне и то је несумњиво моја одговорност. Због тога су ме ангажовали, за вођство, да будем лидер екипе, и ја ћу то урадити", рекао је Миротић у интервјуу за сајт realolimpiamilano.com.

"Надам се само да ћу бити здрав као и остатак тима. И на крају дана, знате да ће сви момци радити свој посао јер је ово тимски спорт. Сви морамо да радимо, сви морамо да знамо која је наша улога у тиму. Знам која је моја улога. Зато ћу дати све од себе да помогнем тиму да освоји још трофеја, јер овај клуб то заслужује", додао је Миротић.

Бивши репрезентативац Шпаније зна шта мора да промени у односу на претходну сезону.

"Морам да будем много оштрији. Морам више да причам са младим играчима. И не само то, морам да дам пример радом на терену, већ и ван терена. Знам који клуб представљам и знам каква су очекивања од мене. Као што сам рекао, нисам срећан. Нисам задовољан послом који сам урадио прошле године", подвукао је Миротић.

Рођени Подгоричанин је био МВП финала плеј-офа италијанског шампионата и био је најзаслужнији за освајање 31. титуле првака државе, али је свестан да то није довољно.

"Трудићу се да будем много бољи, као лидер, и да помогнем тиму да оствари оне циљеве за које сви верујемо да можемо. Ово је мој приступ ове године и напорно ћу радити са својим тимом да то постигнем", закључио је Миротић.

среда, 11. септембар 2024.
20° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи