Читај ми!

Милошевић: Вратио сам се јер верујем да могу да помогнем Партизану

Повратник на место тренера фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да се вратио јер верује да може да помогне клубу у тешком тренутку.

Милошевић: Вратио сам се јер верујем да могу да помогнем Партизану Милошевић: Вратио сам се јер верујем да могу да помогнем Партизану

Бивши нападач Партизана је на клупи клуба из Хумске наследио Александра Станојевића који је поднео оставку прошлог уторка после серије од осам мечева без победе у свим такмичењима која је кулминирала дебаклом у вечитом дербију код куће против Црвене звезде (0:4).

"Пре само месец дана нисам ни помишљао да ћу се вратити у клуб. Мислио сам као и сви да ће Александар Станојевић дуго остати у клубу, али фудбал је такав. Једини разлог што сам се вратио у клуб што је Партизану потребна помоћ а ја верујем да могу да помогнем", рекао је Милошевић на конференцији за медије.

Милошевићу (51) је ово други мандат на месту тренера Партизана. Претходно је водио црно-беле од марта 2019. до септембра 2020. године.

Са Партизаном је играо групну фазу Лиге Европе у јесен 2019, а освојио је Куп Србије победивши у финалу као гост Црвену звезду резултатом 1:0. То је уједно и последњи пехар који је освојио Партизан.

Између два боравка у Партизану Милошевић је кратко био тренер љубљанске Олимпије и селектор Босне и Херцеговине.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи