Читај ми!

Милојевић: Задовољан сам, доминирали смо током целе утакмице

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да је задовољан како су играчи одиграли утакмицу против Железничара из Панчева.

Фудбалери Црвене звезде победили су Железничар резултатом 2:1, у мечу 10. кола Суперлиге Србије.

"Доминирали смо 90 минута. Постигли смо голове, имали смо доста шанси, али морамо боље да завршавамо акције и да шутирамо на гол. Задовољан сам игром, имали смо доста фудбалера након дужег времена", рекао је Милојевић, преноси клупски сајт.

Поручио је да се нада да повреда голмана Црвене звезде Омрија Глазера није страшна.

"Морају да уђу у ритам, имамо сада и повреду Глазера, надам се да није ништа страшно, али се искрено плашим. Примили смо гол из неке наше глупости, али смо доминарили током целе утакмице. Железничар се бранио, они су добра екипа. Знали смо шта можемо да очекујемо од Поповића, који је имао неколико добрих одбрана", изјавио је Милојевић.

Тренер Црвене звезде је похвалио навијаче и рекао да му је жао што неће бити у Италији на утакмици против Интера у другом колу Лиге шампиона.

"Жао ми је што неће бити са нама у Италији, али шта да се ради. Они су генерално наш најбољи и додатни играч. Ми смо у Италији, а они овде, али ми ћемо знати да су они увек са нама", констатовао је Милојевић.

Звезда је тренитно прва на табели Суперлиге са 25 освојених бодова.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи