Читај ми!

Храна и вино

Стефан Ђокић и Давид Шимунић

Kако се комбинују храна и вино и шта је пресудно за укус? Kоја је улога сомелијера, а која шефа кухиње? Шта све стаје под термин fine dining и каква је његова историја и будућност код нас? Да ли имамо новца и времена за то? Да ли је одлазак на вечеру заправо перформанс и како се постаје идеалан гост? Kолико је важан тимски рад у кухињи и изван ње?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у Чудној шуми у суботу од 15 часова, а гости ће бити Стефан Ђокић, сомелијер и Давид Шимунић, шеф кухиње у ресторану Square Nine.

Емисију уређује и води: Филип Грујић

               

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове