Њујоршки Музеј модерне уметности у новом руху

После опсежног реновирања отворен је нови, обновљени Музеј модерне уметности у Њујорку.

Музеј модерних уметности у Њујорку, након реконструкције која је трајала свега четири месеца и коштала 450 милиона долара, посетиоцима нуди проширене галерије и нове просторе за перформансе, трибине и стварање уметности.

 

Више уметности на много нових начина, чини се да је мото обновљеног музеја, који обећава нове гласове и свеже перспективе. Права вредност реконструкције није само више простора, већ простора који омогућава посетиоцу да промисли искуство уметности у Музеју. Више од физичког проширења, нова Мома проналази начине да подели уметност са посетиоцима.

Нови студио је простор за жив и експерименталан програм, који ће кроз фестивале, презентације и резиденцијалне програме директно доводити у контакт уметнике и публику.

Креативна лабораторија је још један нови и експериментални простор у коме се истражују идеје, постављају питања и прати уметнички процес и начин на који је настајао у бројним колекцијама и изложбама Музеја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 08. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару