Девета "Нушићијада" оборила рекорде посећености

У Ивањици је завршена девета обновљена Нушићијада, која је, по оцени организатора, оборила досадашње рекорде посећености.

Нушић је скоро четири дана био Градоначелник ивањичке престонице културе, смеха, забаве. За глумца Милосављевића девети пут Нушићијада је више од улоге.

"Са сваким се трудим да будем у добром дијалогу, да сваког саслушам, да се подружим, да се провеселим и то је много много тежа улога него бити у позоришту", каже глумац Милан Милосављевић.

Протеклих дана на шест градских сцена посетиоци су имали прилику да погледају девет позоришних представа, 10 музичких концерата, неколико филмова, четири изложбе и још пуно садржаја намењених свим генерацијама.

Гости из Србије али и из света поручују да је Нушићијада јединствена.

Девета обновљена "Нушићијада" по оцени организатора оборила је досадашње рекорде посећености, а организатори кажу – оваква манифестација доноси им много више.

"Не само већи број гостију за 'Нушићијаду', већ и у току године имамо због 'Нушићијаде' госте који се одлуче да дођу у Ивањицу, у наша прелепа села, у наш град", каже Радомир Лишанин из Туристичке организација Ивањица.

Симболично и на крају овогодишње манифестације Нушић је кључеве града вратио актуелном председнику општине.

"Хвала Ивањичанима и целој Србији, такође људима који су дошли из иностранства што су успели односно дали свој допринос да ова манифестација буде на нивоу на коме заслужује", поручио је председник Општине Ивањица Зоран Лазовић.

У програм су учестовали беседници, хумористи, забављачи, писци, музичари.

Награђени су најбољи сатиричари, а у специфичном амбијенту и чувеном ивањичком чаршијању уживали су они који су, како кажу, бар накратко заборавили на секирацију и невозу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 13. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи