Писмо редитеља "Олимпа" РТС-у

Режисер спектакуларне представе "Oлимп: У славу култа трагедије" Јан Фабр захвалио се екипи Радио-телевизије Србије која је реализовала 24-часовни пренос тог уметничког остварења којим је свечано отворен 51. Битеф фестивал.

Поштовани г. Брадићу,

После спектакуларног директног преноса на РТС-у наше представе "Планина Олимп", приказане у оквиру Битефа, желим да Вам се захвалим и искажем дивљење које осећам према целом Вашем тиму.

Током четрдесет година уметничког рада сарађивао сам с разним медијским кућама, али морам приметити да су ретке ТВ екипе које послу приступају с таквом приљежношћу, професионализмом, посвећеношћу и ентузијазмом, што се може рећи за све чланове вашег тима, од оних најискуснијих до најмлађих. Сама чињеница да сте успели да завршите овај пренос у пуном трајању од 24 сата, без прекида, елегантно и без паузе, без празног хода, много говори о изузетном професионализму и умећу Ваших људи.

Овим преносом доказали сте не само да разумете и подржавате врхунску позоришну уметност, него и да телевизијску уметост остварујете на високом светском нивоу.

Хвала Вам још једном, Јан Фабр.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи