Вања Милачић: Поносна сам на сваку своју одлуку у каријери

Где год да се појави, на сцени или пред камером, осваја својом енергијом. Комедија, драма, оперета – за глумицу Вању Милачић, не постоје препреке.

За глумце је важно да имају енергију која је препознатљива, а Вања је свакако поседује, иако каже да о томе не мисли.

Чачанску публику је одушевила на позоришно-визуелном спектаклу одржаном на градском тргу, где је играла Надежду Петровић, а чувена је и монодрама Ненаписана писма, у којој је такође оживела Надежду.

У Народном позоришту Вања глуми у представама Очеви и оци, опери Деца и Балкански шпијун, док је присутна и у ликовима бројних ТВ серија.

Захваљујући музичком образовању, одлично се сналази у оперетама и операма.

„Оперу Деца је режирала Ирена Поповић, која је и компоновала музику по роману Милене Марковић у стиху“, рекла је Милачићева.

У Мадленијануму игра Фриду Кало, у најдуговечнијој представи на сцени тог театра. У улози чувене уметнице, нашле су се многе глумице.

У Мадленијануму је 26. јануара 25 година од опере Тајни брак, као и 20 година од премијере Тесле.

„То је почетак живота једног позоришта које је данас освојило публику Београда и шире“, рекла је Вања у Београдској хроници.

„Не могу да кажем на коју улогу сам најпоноснија. То је као питање о томе које дете највише волите“, рекла је Вања и додала да је поносна на сваку одлуку која се тиче њене каријере, и на све што је урадила на том путу „који није ни лак ни једноставан“.

понедељак, 22. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво