Читај ми!

Снимање еротског филма у Грчкој прекинуо угриз корњаче

Бизаран инцидент догодио се у грчком приморском градићу, за време снимања еротског филма, када је главног глумца угризла морска корњача.

У градићу Анависосу, на источној страни Атике, дуж Атинске ривијере, током снимања еротског филма, продукција је морала да буде нагло прекинута када је једног члана глумачке екипе напало агресивно морско створење, преносе грчки медији.

Инцидент се догодио када је велика морска корњача, позната под називом карета-карета, угризла за задњицу главног глумца на сету. 

Корњача се заплела између чамаца и ужади за привез на плажи на којој је снимање било у току. Када је филмска екипа приметила заробљену корњачу, предузели су акцију да је ослободе. Главни глумац се придружио њиховим напорима и ушао у море да помогне. Међутим, кад је покушао да ослободи корњачу, она му је узвратила тако што га је угризла за задњицу, пише Greek City Times. Запрепашћени глумац брзо је искочио из воде, док је екипа наставила са спасилачким напорима и успела да ослободи корњачу. 

О корњачи и глумцу се причало и у емисији на грчкој Мега телевизији, а приказан је и цео снимак инцидента.

Карета-карета корњаче су заштићена животињска врста Медитерана, а Грчка је домаћин око 60 одсто њихових легла и два најважнија места за размножавање: Националног морског парка Закинтоса и јужног дела залива Кипарисија на западу Пелопонеза. 

Медији наводе да је индустрија еротског филма у Грчкој значајно оживела после економске кризе, али да је и даље у повоју.

Остало је нејасно да ли је глумчева необична повреда утицала на његову „глуму“ и улогу у филму. 

среда, 11. септембар 2024.
19° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи