Временска прогноза 18. септембар 2024.

Јутарња температура од 7 до 11 степени, а највиша од 13 до 19, топлије на југу земље. У Беграду облачно и хладно, повремено с кишом. Температура до 15 степени. Увече престанак падавина.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

18.09.2024. Среда: Ујутро понегде краткотрајна магла. У току дана на северу Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно. Киша и локални пљускови очекују се углавном на југу и југозападу Србије, док ће у осталим пределима бити ретка (изолована) појава. Ветар слаб и умерен, у доњем Подунављу појачан, источни. Најнижа температура од 8 до 13 °С, а највиша од 17 °С на југу и југозападу Србије до 24 °С на северу Војводине и у Неготинској Крајини.

19.09.2024. Четвртак: На југу и југозападу Србије наоблачење с кишом и пљусковима са грмљавином које ће се током дана проширити најпре на западне и централне пределе,а увече и током ноћи и на Срем и источну Србију. Само ће се у Банату и Бачкој током целог дана задржати суво уз умерену облачност. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак, источни и југоисточни, а на југу Баната и у доњем Подунављу и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 9 до 15 °С, а највиша од 20 до 24 °С. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина већом од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

20.09.2024. Петак: У Бачкој и Банату променљиво облачно и суво. У осталим крајевима се очекује локална појава кише и краткотрајних пљускова са грмљавином, који ће бити најчешћи на југозападу Србије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак, источни и југоисточни, а на југу Баната и у доњем Подунављу и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 10 до 15 °С, а највиша од 20 до 24 °С. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина већом од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 90%. Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

21.09.2024. Субота: У већем делу суво уз постепено разведравање, само се на југу и југозападу Србије очекује променљиво облачно с појавом кише и краткотрајних пљускова са грмљавином. Источни ветар у слабљењу. Најнижа температура од 8 до 13 °С, а највиша од 21 до 25 °С. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина већом од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%.

уторак, 17. септембар 2024.
15° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи