Поново веома топло, од понедељка ипак освежење

У Србији ће бити претежно сунчано и веома топло уз ветар, с температуром до 34 степена. У понедељак пре подне јаче наоблачење, које ће после подне и увече условити кишу и пљускове са грмљавином који локално могу бити израженији.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак источни и југоисточни, крајем дана и током ноћи кошава у даљем појачању. Најнижа температура од 14 у Пожеги до 23 степена у Вршцу, а највиша од 30 до 34 степена.

У Београду претежно сунчано и веома топло. Ветар умерен, повремено и јак југоисточни. Најнижа температура од 19 до 22, а највиша око 34 степена.

Према изгледима за наредних седам дана, у Србији се очекује свежије време, па ће температуре бити око просека за ово доба године.

У понедељак ујутру и пре подне јаче наоблачење, које ће после подне и увече условити кишу и пљускове са грмљавином који локално могу бити израженији.

У Војводини, Подунављу и Поморављу дуваће умерен и јак, а на југу Баната и олујни југоисточни ветар (кошава).

Затим променљиво облачно и у већини дана нестабилно, местимично са кишом и локално израженијим пљусковима са грмљавином, само се у среду и четвртак очекује краткотрајна стабилизација времена.

недеља, 08. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару