Још један врућ дан пред нама, могући пљускови са грмљавином

Последњег радног дана у августу температура неће прећи 33. подељак. У областима јужније од Саве и Дунава очекују се локални краткотрајни пљускови са грмљавином.

Метеоролози прогнозирају да ће данас бити најтоплије на северу земље – на Палићу и у Суботици ће температура бити до 33 степена. Степен мање ће бити у Лозници, док ће у Беграду бити 30 степени. На Копаонику до 17 степени.

Биће променљиво облачно и топло – на северу Србије са дужим сунчаним интервалима, док се у областима јужније од Саве и Дунава очекују и локални краткотрајни пљускови са грмљавином.

У наредним данима биће око два степена топлије. За суботу су прогнозирани пљускови са грмљавином, али само у брдско-планинским пределима.

На снази је хидролошко упозорење: На Сави наредних дана водостаји ће се кретати око и нешто испод ниских пловидбених нивоа. На Брзави, Моравици, Јадру, Колубари, Јабланици, Власини, Лугомиру, Ресави, Јасеници и Кубршници протицаји су се приближили минималним средњемесечним вредностима 95%-не обезбеђености (биолошком минимуму).

петак, 30. август 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару