Читај ми!

Трамп: Бајдена сам победио пре три дана, сада је на реду "лажљива" Камала Харис

Републикански кандидат за председника САД Доналд Трамп рекао је да је победио Џозефа Бајдена пре три дана, када је председник САД одлучио да се повуче из председничке трке а да је сада на реду "ултралиберална" Камала Харис.

Трамп: Бајдена сам победио пре три дана, сада је на реду "лажљива" Камала Харис Трамп: Бајдена сам победио пре три дана, сада је на реду "лажљива" Камала Харис

Доналд Трамп је у Шарлоту у Северној Каролини одржао први митинг откако је Бајден изашао из трке за нови председнички мандат.

Говорећи против потпредседнице Камале Харис која ће на Демократској националној конвенцији у Чикагу у августу и формално постати кандидаткиња за председника САД, Трамп ју је описао као ултралибералну.

Баш као "покварени" Џо Бајден, Камала Харис није способна да води. Она ће уништити нашу земљу за годину дана, рекао је Трамп.

Трамп је оптужио демократе да су га избацили из председничке трке због ниске подршке у анкетама. "Као што знате, пре три дана смо званично победили најгорег председника у историји наше земље. "Сада имамо нову жртву коју треба да победимо – 'лажљиву' Камалу Харис“, рекао је Трамп описујући је као најнеспособнијег и 'најлевљег' потпредседника у америчкој историји“, наводи Еј-Би-Си њуз.

Трамп је покушао да разјасни бројне нападе на Харисoву, посебно се фокусирајући на њено решавање питања миграната, за које је тврдио да би требало да је дисквалификује да се кандидује за највишу функцију у земљи.

"Камалино 'смртоносно уништавање' америчких граница је потпуно. Не би јој требало дозволити ни да се кандидује за председника због онога што је урадила“, рекао је Трамп у Северној Каролини, једној од неколицине држава које се сматрају кључним за победу на председничким изборима 5. новембра.

Додао је да је требало да буде "фин", и да су му рекли да се нешто догодило после покушаја убиства и да је постао фин.

"Али када имате посла са оваквим људима, а то су веома опасни људи, не можете да будете фини. Тако да, ако немате ништа против, нећу бити фин! Да ли је то у реду?", упитао је Трамп своје присталице у Шарлоту уз обећање да ће се "вратити у Белу кућу и поново Америку учинити великом".

Бајден се у свом првом обраћању нацији из Беле куће, први пут након што је одустао од трке за реизбор подржао своју потпредседницу Камалу Харис и истакао да ''препушта штафету'' млађим генерацијама јер сматра да је то најбољи начин да уједини америчке грађане.

Камала Харис на предизборном скупу у Висконсину истакла је да се у новембру бира између слободе и хаоса посебно напавши Трампову политику према абортусу.

четвртак, 25. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару