Читај ми!

Син шпанског глумца признао да је на Тајланду убио и раскомадао хирурга

Кувар Данијел Санчо, син познатог шпанског глумца Родолфа Санча, осумњичен је да је на Тајланду убио колумбијског хирурга Едвина Аријету и након тога раскомадао његово тело. Шпанац је признао кривицу, али и тврди да је био хирургов талац. Током викенда је водио полицију на места на којима је остављао делове хирурговог тела. Санчо се налази у притвору, а његови адвокати се надају да ће, уколико дође до затворске казне, моћи да је одслужи у Шпанији.

Тајландска полиција открила је делове тела колумбијског хирурга Едвина Аријете (44) на депонији одмаралишта Ко Панган прошле недеље.

Његов нестанак полицији је у четвртак пријавио 29-годишњи кувар из Шпаније Данијел Санчо недуго након што су људски остаци, за које је дан касније ДНК анализом утврђено да припадају Аријети, пронађени на депонији.

Санчо је испитан у петак када је признао да га је убио, а у недељу је водио полицију на седам локација на којима је, како је навео, оставио делове Аријетиног тела.

Данијел Санчо и Едвин Аријета требало је да заједно летују од 31. јула до 3. августа у популарном одмаралишту Ко Панган на Тајланду.

Претпоставља се да је Санчо у одмаралиште стигао пре Аријете, али није откривено колико раније. Шпанац тврди да је Аријета одлучио да му се придружи у путовању, док из тајландске полиције наводе да је Колумбијац платио све трошкове.

Иако је Санчо одсео у соби коју је резервисао Аријета, полиција наводи да је имао још једну резервацију у другом хотелу за 1. и 2. август.

Њих двојица су били на вечери у близини тог хотела 1. августа, а касније током вечери, камере видео-надзора снимиле су Санча како у продавници купује ножеве, рукавице, вреће за смеће и средства за чишћење.

У првој изјави полицији, Санчо је рекао да је Аријету први пут видео у 2. августа током поподнева, када су отишли на ручак, а потом и на плажу близу хотела у којем су одсели.

Ипак, чини се да се злочин догодио раније. Када је Санчо признао злочин, тврдио је да је Аријета од њега тражио да ступе у сексуални однос. Санчо тврди да је то одбио и да је у бесу гурнуо Аријету који је пао и ударио главом у каду.

Након тога је Санчо, како је рекао полицији, одлучио да раскомада тело и да делове остави на различитим локацијама на острву. За неким деловима тела се и даље трага. Тврди и да се осећао као Аријетин талац.

Шпански кувар се од понедељка налази у притвору, а за убиство на Тајланду може се изрећи и смртна казна, која често буде преиначена у доживотну робију.

Санчови адвокати се надају да ће, уколико казна буде изречена, он моћи да је одслужи у Шпанији, на основу договора Мадрида и Бангкока из 1987. године.

Очекују и да ће Санчу због сарадње у истрази, ако дође од осуђујуће пресуде, бити изречена блажа казна.

Данијел Санчо потиче из угледне шпанске породице. Син је познатих глумаца Родолфа Санча и Силвије Брончало и унук покојног глумца Санча Грасије.

Породица је издала саопштење у којем моли за "поштовање према Данијелу Санчу и целој породици у осетљивим тренуцима велике конфузије". 

Полиција на Тајланду и даље трага за појединим деловима Аријетиног тела.

четвртак, 08. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару