Читај ми!

Светски медији о другом масовном убиству у Србији у два дана

Светски медији преносе извештаје о масовном убиству код Младеновца у којем је убијено осам особа, а више од десет рањено. Друго масовно убиство у Србији у два дана, из часа у час, прате и медији из региона.

Светски медији о другом масовном убиству у Србији у два дана Светски медији о другом масовном убиству у Србији у два дана

Британски јавни сервис Би-Би-Си, амерички медији попут Си-Ен-ЕнаВашингттон поста и Си-Би-Си-њуза, те француски лист Ле Монд пренели су информацију да је нападач у околини Младеновца пуцао из аутоматског оружја на десетине људи, те да се за њим трага око 600 припадника специјалних јединица.

Вест о још једној трагедији објавили су британски лист Гардијан, као и агенција Ројтерс.

Светски и регионални медији подсећају да је пре два дана у пуцњави у основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару убијено осам ученика и радник обезбеђења.

Си-Ен-Ен констатује да су "до ове недеље масовна убиства у Србији била ретка, упркос високој стопи поседовања оружја у земљи".

Немачки Дојче веле је објавио текст у којем се наводи да масовно убиство долази у тренутку када је Србија у жалости после првог масовног убиства у београдској основној школи.

Вест су пренели и најчитанији грчки портал Прото тема, али и регионални портали у Хрватској, БиХ, Северној Македонији и Црној Гори.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи