Читај ми!

Пуцњава на Универзитету Мичиген, нападач убио три особе

Нападач је убио троје и ранио петоро људи у пуцњави на Универзитету Мичиген у Сједињеним Америчким Државама. Осумњичени преминуо од рана које је нанео себи, саопштила је полиција. Наводи се да је реч 43-годишњем мушкарцу који ни на који начини није био повезан са универзитетом.

У пуцњави на државном универзитету Мичиген, три особе су убијене, а петоро је повређено, саопштила је полиција.

Полиција је после потраге за нападачем саопштила да је осумњичени преминуо од рана које је нанео себи и да нема информације о могућим мотивима за напад.

Осумњичени је описан као ниски мушкарац са маском, а претходно је виђен како пешке бежи из зграде синдиката Универзитета Мичиген.

Како се додаје, у питању је 43-годишњи мушкарац који ни на који начин није био повезан са универзитетом. 

Студенти, запослени на факултету и становници у околини били су упозорени да се склоне на безбедно место док траје потрага.

Привремени заменик шефа универзитетске полиције Крис Розман рекао је да је пуцано на две локације – у академској згради "Берки Хол" и згради Јунион стејт универзитета Мичигена (МСУ).

Навео је да истражитељи још немају информације о мотиву. Такође је рекао да универзитет није био упознат ни са каквим претњама упућеним кампусу пре крвавог чина.

Истакао је да су од петоро рањених неки задобили повреде опасне по живот.

Према речима Розмана, нападач се убио четири сата након почетка насиља. "Више нема претње по кампус. Верујемо да је реч само о једном осумњиченом", рекао је Розман.

 

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи