Читај ми!

Преврнуо се аутобус у Енглеској, повређене 54 особе

У превртању градског аутобуса даблдекера у енглеској грофовији Сомерсет на југозападу земље повређено је педесет четворо људи.

У аутобусу је било 70 радника нуклеарне електране Хинкли поинт Ц, а до несреће је дошло на залеђеном путу, у којој је још учествовао и мотоциклиста.

Сви повређени су добили помоћ на месту несреће, а жртава није било, саопштила је портпаролка полиције Ејвона и Сомерсета.

Портпарол Државне јавне службе (НХС) у Сомерсету потврдио је да један број путника задобио лакше телесне повреде, док је мањем броју потребна операција.

"До 16.00, један део пацијената је добио помоћ због лакших повреда у болници Бриџвотеру, а 26 у хитној помоћи у болници Масгроув парк у Тонтону. Код мањег броја је требало да се интервенише хируршки, и неки су примљени на болничка одељења. Још троје је добило помоћ у болници у Бристолу, али они су пуштени кућама", навели су из НХС.

Инспекторка Ребека Велс-Кол је рекла да је 26 од 54 повређена могло да хода упркос повредама и њима је указана помоћ у оближњим градовима Бриџвотеру и Бристолу.

Черис Вер, која живи близу места несреће, рекла је да ју је пробудило лупање, вика и трубе, те да је на лицу места избројала најмање 20 возила хитне помоћи.

"Ово је прилично прометан пут и имамо редовне несреће, али овај прилично озбиљан инцидент нас је све потресао", рекла ке Верова.

Аутобус је одвучен, али је пут и даље затворен за саобраћај.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи