Раскрсница Булевара деспота Стефана и Џорџа Вашингтона затворена за саобраћај

Током извођења радова на реконструкцији и уређењу саобраћајница Краљице Марије, 27. марта, Џорџа Вашингтона и Цара Душана, на три дана ће бити затворена раскрсница Булевар деспота Стефана - Џорџа Вашингтона.

Раскрсница ће бити затворена од 30. aвгуста у 22.00 до 2. септембра у 4.00.

Од 31. августа у 2.00 до 6. септембра у 22.00 раскрсница Таковске са улицама Џорџа Вашингтона и 27. марта функционисаће у пуном профилу двосмерно, са по две саобраћајне траке.

Саобраћај се преусмерава на Француску и Таковску улицу.

Остали радови

Потез од Рузвелтове до Старине Новака требало би да буде завршен 15. септембра. Потез од Станоја Главаша до Таковске требало би да буде готов до понедељка, другог септембра.

Како би се убрзао проток саобраћаја, привремено ће бити измењени сигнални планови на семафорима и то на углу Светогорске и Таковске улице као и на углу Таковске и Мајке Јевросиме.

Радови на потезу од Француске до улице Тадеуша Кошћушка требало би да почну 5. октобра и да се заврше до почетка фебруара.

Саобраћај на Тргу од 1. септембра 

Трг Републике биће свечано отворен за саобраћај осмог септембра. Нормализација саобраћаја од недеље, првог септембра. Све линије, осим трамвајских, враћају се на своју редовну трасу.

У том делу постављена је подлога која изазива подрхтавање аутомобила уколико прекорачи дозвољену брзину.

Поред трга Републике, првог септембра отварају се и Карађорђева улица и Топличин венац. Карађорђева ће бити пуштена у пуном профилу за саобраћај, док се радови на тротоарима и зеленим површинама настављају.

Максимална дозвољена брзина за возила која се крећу у зони Трга Републике, Топличиног и Косанчићевог венца је 30 километара на сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 11. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару