Променљиви услови за вожњу

Наставља се период променљивих временских прилика и честе промене услова у којима се саобраћај одвија - од оних повољнијих, са сувим коловозима и уз добру видљивост, до оних отежаних, у подручјима која су захваћена интезивнијим пљусковима или невременом, а које метеролози и за данас прогнозирају.

Због тога ће возачима и данас бити потребна пуна концетрација у вожњии, а из АМСС посебну опрезност саветују на путевима на којима је присутна већа количина воде, јер поред мокрих коловоза опасност доносе и сва оштећења на путу која су испуњена водом.

Интезитет саобраћаја је уобичајено слабији недељом преподне, а његово појачање очекује се у поподневним и првим вечерњим сатима.

После подне и увече локално се очекују краткотрјане временске непогоде у виду интензивних пљускова са грмљавином, јаким ветром и појавом града.

Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије" нема задржавања на наплатним станицама.

Према подацима Управе граничне полиције РС, на путничким терминалима наших граничних прелаза, задржавања су до 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи