За 24 сата у Бечу убијено пет жена – три у борделу, мајка и ћерка у стану

У једном борделу у Бечу су касно синоћ пронађена тела три жене, са посекотинама и убодним ранама. Осумњичен за убиства је ухапшен. У одвојеном случају, у једном стану су пронађена тела мајке и 13-годишње девојчице. Још се трага за убицом.

У једном борделу у бечком кварту Бригитенау пронађена су тела три жене, у различитим просторијама. Аустријски медији наводе да су на њима пронађене посекотине и убодне ране, као и да због степена повреда њихов идентитет још није утврђен. Нису пронађена ни њихова документа.

У парку преко пута бордела полиција је пронашла осумњиченог 27-годишњег мушкарца који је наводбно хтео да се сакрије у жбуњу, а имао је нож у руци, рекао је портпарол полиције Филип Хаслингер.

Он је навео да се осумњичени понашао агресивно приликом хапшења. Прво је одведен у болницу како би му третирали мање посекотине за које је веровао да их је сам себи нанео.

Још није јасно да ли је мушкарац у борделу користио услуге или је одмах напао жене ножем. Полицију је у 21 сат алармирао пролазник који је приметио траг крви који се протеже од улазног дела локала до супротне стране улице.

Осумњичени за убиство мајке и ћерке у бекству

Тела педесетједногодишње жене и њене 13-годишња ћерке пронађена су у петак ујутру у стану у Бечу. Како је саопштила полиција, главни осумњичени је супруг убијене. Овај 56-годишњи Аустријанац нестао је са лица места откако су тела пронађена, а потрага за њим је у пуном јеку, рекао је Хаслингер.

Према наводима полиције, жртве су највероватније задављене.

Полицију је позвала мајка 51-годишње жене јер је била забринута будући да јој се нису јављале ћерка и унука.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара