Вучић честитао рођендан СНС-у: Као поносни члан очекујем још много тога доброг од странке

Председник Србије Александар Вучић честитао је 16. рођендан Српске напредне странке (СНС) свим члановима и председнику СНС-а Милошу Вучевићу уз поруку да, као поносан члан, очекује још много тога доброг од ове странке.

"Данас је посебан дан, 21. октобар, дан када је пре 16 година формирана Српска напредна странка. Желим да свим члановима странке, председнику странке Милошу Вучевићу честитам рођендан и да им кажем да као поносни члан те странке још много тога доброг очекујем од највеће и најбоље политичке организације икада створене у Србији", рекао је Вучић.

Вучић је честитао свим члановима СНС-а на свему што су урадили и на томе што су променили лице Србије.

"Желим да честитам свим члановима СНС-а на свему што су урадили и на ономе што су одбацили оне који су били веома лоши и на ономе што ће против таквих умети да се боре у будућности, али пре свега на томе што су променили лице Србије, што данас живимо неупоредиво боље као грађани, што су нам плате и пензије много веће, што смо изградили много путева, много болница, пруга, школа... Због тога што смо, на крају крајева, добили инвестициони рејтинг, али пре свега због тога што Србија данас води независну, суверену и слободарску политику," рекао је Вучић.

Он је истакао је поносан што се Србија налази на свом европском путу, али негује и најближе пријатељске односе са својим пријатељима на Истоку - Кином, Русијом и свима другима.

"Та политика иде на понос свим грађанима Србије, а од СНС-а очекујем победе и убудуће, да себе мења, али и да настави да мења Србију", истакао је Вучић.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи