Читај ми!

Вучић на рођендану код Милоша Земана: Свима су нам потребни Ваша мудрост, храброст и државничко искуство

Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је прославу рођендана Милоша Земана - легенде европске и светске политике и дипломатије, искористио да од тог, пре свега, искреног пријатеља Србије и српског народа, човека великог државничког искуства и мудрости, нешто научи. 

Председник Вучић је нагласио да је као и увек до сада, искористио и прославу да нешто од научи од Земана, а да су разговарали, како је додао, о актуелним збивањима у региону и свету. 

"И даље непроцењиви, његови увиди одражавају огромно искуство у међународним односима, али и изузетно дубока промишљања о животу уопште, људској природи и политици као парадигми која утиче на будућност свих нас", навео је Вучић на Инстаграму.       

Председник је подсетио да је Земан човек који је учествовао у неким од преломних историјских тренутака Европе и чије државничко искуство и мудрост превазилазе његове године, очувао је ведрост духа и смисао за хумор, учинивши данашњи дан заиста посебним.       

"Драги пријатељу, срећан Вам 80. рођендан, уз жеље да Вас здравље добро служи, омладина слуша, а данашњи лидери питају за савете. Свима су нам потребни Ваша мудрост, храброст и државничко искуство", навео је Вучић и нагласио "као што се то каже у мој Србији - живи били, на многаја љета!". 

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи