Мост на Каракају биће завршен за шест месеци; Вучић: Одлука о одласку на самит БРИКС-а у октобру

Трећег радног дана у Подрињу, председник Александар Вучић, заједно са председником Републике Српске Милорадом Додиком обишао је радове на граничном прелазу Каракај. Вучић је претходно обишао је ђаке у школи у Брезјаку и најавио нова улагања. Председник је најавио је да ће сутра у Подрињу имати најважније разговоре за Србију.

Предвиђена је и посета дестилеријама, а после подне најављен је састанак председника Александра Вучића са руским амбасадором Александром Боцан-Харченком.

У оквиру вишедневне посте Подрињу, председник Александар Вучић присуствовао је јуче тактичкој војној вежби "Дрина 2024" у Гучеву.

Вучић је са представницима Војске разговарао о враћању редовног војног рока који би за мушкарце трајао 75 дана, док би за жене био добровољан, као и да би могао да буде уведен за око годину дана.

Председник је претходно најавио да ће 15. децембра бити отворена брза саобраћајница Шабац– Лозница у дужини од 54,5 километара. Истакао је и да је донета одлука да се обезбеди додатних милијарду евра за изградњу регионалних и локалних путева у целој земљи.

петак, 06. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару