Читај ми!

МИ - Глас из народа: Несторовић и Павић демонстративно напустили покрет

Др Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили су покрет "МИ – Глас из народа", саопштио је тај покрет.

"У току процеса преображаја Покрета МИ – Глас из народа дошло је до извесних неспоразума унутар руководства, групи од седам оснивача, и Др Бранимир Несторовић и Александар Павић су јуче, 20. фебруара 2024. године, демонстративно напустили Покрет МИ – Глас из народа", саопштено је на сајту покрета.

Како се наводи, "у сенци неспоразума и инсинуација против неких од оснивача" др Бранимир Несторовић је ултимативно тражио да он буде председник те странке иако је било договорено да се остане при изворном принципу колективног руководства које чини седам оснивача.

На гласању тај ултиматум др Несторовића није добио подршку већине оснивача и он је потом демонстративно напустио Покрет, а за њим и Александар Павић.

"Покрет, међутим, наставља са планираним радом и преображајем у политичку странку. Њиме ће руководити Веће Покрета које чини пет оснивача, Синиша Љепојевић, проф. др Митар Ковач, проф. др Јован Јањић, Бранко Павловић и Драган Станојевић, према томе, у раду Покрета све остаје по старом и планирани циљеви се остварују", наводи се у саопштењу.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије