" Замена "за мајчину нежност

Служи за смиривање "малих болова и патњи" деце и одличан је супститут за мајчину нежност - овако се рекламира плацебо пилула, слатког укуса по имену "Обекалп"

Креатор ове пилуле, америчка компанија "Ефикаси брендс", тврди да овај лек постиже одличан психолошки ефекат код деце. Пилула, која садржи искључиво декстрозу, појавила се на америчком тржишту почетком овог месеца, а требало би ускоро стигне и у Европу.

Део британских лекара се, међутим, противи пилули, тврдећи да би то могло довести до раног привикавања деце на лекове, а са друге стране спречило родитеље да на време потраже прави лек. "Обекалп" је сврстан у дијететске производе. Будући да не садржи медицинске супстанце није неопходно да прође кроз клиничке тестове пре него што се појави на тржишту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи