Читај ми!

Суђење Беливуковој групи, Миљковић испитивао окривљеног сарадника Лалића

У Специјалном суду у Београду, где је настављено суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном сараднику Срђану Лалићу.

Марко Миљковић је питао о регистарским ознакама аутомобила које су припадници возили којих се окривљени сарадник Лалић углавном није сећао.

Лалић се, ипак, сетио којим возилом је управљао Никола Митић за чије убиство су оптужени припадници групе.

Миљковић га је даље испитивао о убиству А. Г, када је Лалић испричао да се сећа да је А. Г. било урезано "издаја" на леђима, али да га он није секао, већ Миљковић, признавши да је  учествовао у просипању остатака тела убијеног.

На питање кад је почео да се плаши вођа ове групе, Лалић је рекао да се плашио да га Миљковић не би продао Радоје Звицеру, који је означен као вођа такозваног кавачког клан.

Лалић је раније причао да су након убиства шкаљараца у Атини, припадници групе убили Љ. Л., директног извршиоца тог убиства.

На суђењу је, такође, рекао да се Миљковић хвалио да има две "камиказе" у групи, односно људе који су спремни да убију и добију доживотну казну затвора.

Говорећи о убиству Г. М, окривљени сарадник је рекао да му је тада први пут Миљковић преко телефона показао фотографије његовог угљенисаног тела.

Лалић тврди да му је Миљковић испричао да је Г. М. убризгао цијанид у уста, као и да му је живописно објаснио да је тад почео да се гуши и да је брзо преминуо.

Судија је на почетку суђења констатовала да оптужена Слађана Секулић није присутна, а њена адвокатица је обавестила суд да је са дететом на лекарским прегледима и да ће доставити накнадно медицинску документацију.

Припадници Беливукове групе су оптужени за седам убистава, трговину дрогом, нелегално држање и ношење оружја, отмице и силовање.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи