Читај ми!

На Чукарици заплењено више од 18 килограма кокаина

Полиција је претресом више станова на територији Чукарице пронашла више од 18 килограма кокаина, саопштио је МУП.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да су припадници Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, запленили више од 18 килограма кокаина у Београду, што је једна од највећих заплена ове опојне дроге на територији главног града, као и да су том приликом ухапшене две особе.

"Полиција је претресом више станова које су користили осумњичени на територији Чукарице пронашла више од 18 килограма кокаина, спакованог у 17 пакета, као и друге предмете које су користили за припремање кокаина за даљу продају", рекао је Дачић, а саопштио МУП.

Како се додаје у саопштењу, ради се о оригиналним паковањима чистог кокаина пореклом из Јужне Америке, који се током припреме за даљу продају меша са другим супстанцама и на тај начин се ова количина вишеструко увећава.

У овој акцији, припадници Управе криминалистичке полиције ухапсили су М. Р. (41) и Н. Р. (44) због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, рекао је Дачић и честитао припадницима Управе криминалистичке полиције на овој успешној акцији.

четвртак, 29. август 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару