Читај ми!

Још две тужбе против родитеља дечака који је починио масовно убиство у ОШ "Рибникар"

Вишем суду у Београду поднете су још две тужбе против родитеља дечака који је 3.маја прошле године починио масовно убиство у Основној школи "Владислав Рибникар" .   

Две нове тужбе против Кецмановића, поднели су родитељи рањене деце и припремна рочишта по тим тужбама заказана су за март и мај, сазнаје Танјуг. 

Тужбе су поднете за накнаду нематеријалне штете услед физичког бола, претрпљеног страха и психичког бола, док је наставница поднела тужбу и због умањења животне активности.   

Недавно је тужбу за накнаду штете поднела и наставница историје која је, такође, тешко рањена, а по њеној тужби још увек није заказано припремно рочиште.    

Прву тужбу поднело је 27 чланова породице убијених, а другу чланови породице Дукић, чија је ћерка убијена и по тим тужбама суђење је у току.        

У овом суду води се и кривични поступак против Кецмановића, инструктора и власника стрељачког клуба у којем је, како се сумња, малолетни К. К. учио да пуца, али он кривично не може да одговора јер у тренутку извршења дела није имао навршених 14 година.   

Суд је у том поступку одлучио да прихвати предлог Вишег јавног тужилаштва и суђење затвори за јавност.

Суђење се наставља 29. фебруара и 1. марта.

петак, 24. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије