Наставница рањена у Рибникару поднела тужбу против родитеља дечака који је починио масовно убиство

Наставница која је тешко рањена у масовном убиству у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду, поднела је Вишем суду у Београду тужбу против М. К. и В. K., родитеља дечака који је починио тај злочин, речено је Танјугу у том суду.

Наставница историје Т. С. поднела је тужбу против родитеља дечака који је 3. маја прошле године починио масовно убиство у ОШ "Владислав Рибникар" за накнаду нематеријалне штете услед претрпљеног физичког бола, страха, умањења животне активности и наруженост.

Из суда наводе да је тужба против родитеља поднета јер они не одговарају за злочин који је он починио, али одговарају за штету које узрокује њихово малолетно дете услед лошег васпитања, рђавог примера или породичних навика које су му родитељи дали.

Реч је о трећој тужби у парничном поступку против родитеља малолетног K. K., који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе.

Прву су поднели чланови породице једне девојчице која је погинула тог дана, а другу 27 чланова породица убијених.

Kривични поступак против родитеља, инструктора и власника стрељане у којој је, како се сумња, малолетник вежбао пуцање, почело је у понедељак и тада је одлучено да оно буде затворено за јавност.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара