Читај ми!

Смедерево, притвор и забрана приласка осумњиченима за насиље у ћевабџиници "Вагон"

Једној особи је одређен притвор, а другој забрана приласка оштећеним лицима и сведоцима због насиља у ћевабџиници "Вагон" у ноћи између 13. и 14. јануара. Тада је Ј. Б. више пута ударио једног момка који се онесвестио, а потом је пришао и његовој девојци док га је држала у наручју и пљунуо је. Окривљени Б. Ш. је више пута снажно рукама одгурнуо другог оштећеног који је покушавао да спречи сукоб и задао му телесне повреде.

На предлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву одређен је притвор због насилничког понашања према Ј. Б. (31), док је у односу на Б. Ш. (29) суд одредио меру забране приласка оштећеним лицима и сведоцима на удаљености мањој од 50 метара.

Двојица осумњичених се терете да су у ноћи између 13. и 14. јануара у популарној ћевабџиници "Вагон" око 2 сата иза поноћи, у присуству већег броја људи, дрским и безобзирним понашањем, а и вршењем насиља према другима, значајније угрозили јавни ред и мир и спокојство свих присутних и том приликом физички повредили више лица.

Наиме, постоји основана сумња да је окривљени Ј. Б. након краће вербалне расправе песницом задао више удараца оштећеном од којих се онесвестио, а потом је пришао и његовој девојци коју је пљунуо у лице док је у наручју држала повређеног момка, док је за то време окривљени Б. Ш. више пута снажно рукама одгурнуо другог оштећеног који је покушавао да спречи сукоб и задао му телесне повреде.

Ово тужилаштво ће спровести остале доказне радње, а притвор окривљеном – одређен ради несметаног вођења кривичног поступка, трајаће све док постоји опасност од ометања утицајем на сведоке и оштећене, које је потребно испитати у даљем току поступка.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи