Читај ми!

Нови Сад, ухапшене три особе због напада у локалу

Полиција је у Новом Саду ухапсила тројицу мушкараца осумњичених за насилничко понашање у локалу "Црни ован" у којем су повређене две особе. Градоначелник Милан Ђурић је истакао да је у Новом Саду апсолутно недопустиво насиље, као и распиривање националне и верске мржње и нетолеранције.

Ухапшени су М. Г. (2002), С. Д. (2001) и Д. А. (2000) из Новог Сада, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело насилничко понашање, саопштио је МУП.

Сумња се да су, синоћ, њих тројица насилно ушла у један угоститељски објекат у центру града, тако што су разбили стакло на улазним вратима које је лакше повредило једну особу у локалу.

Накнадно је, како се наводи и власник локала пријавио повреде које није могла да потврди екипа Хитне помоћи, па је упућен на даљу дијагностику.

Полиција је код осумњичених пронашла предмете које су, како се сумња, користили приликом извршења кривичног дела.

Сва тројица ухапшених биће приведена на саслушање основном јавном тужиоцу у Новом Саду.

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић честитао је Полицијској управи на брзој и ефикасној акцији на откривању и привођењу троје осумњичених за насилништво у центру тог град.

"Апсолутно је недопустиво насиље, као и распиривање националне и верске мржње и нетолеранције у нашем граду који вековима негује заједништво, добре комшијске односе и антифашистичку традицију", нагласио је градоначелник.

Ђурић очекује да ће даљом истрагом бити утврђени сви детаљи тог инцидента и да ће бити адекватно кажњени они који су учествовали у њему.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи