Специјална понуда за све запослене у просвети, здравству, војсци, МУП-у и јавним предузећима UniCredit Banka за Србију

UniCredit Banka припремила је специјалну понуду кеш кредита за све нове и постојеће клијенте запослене у просвети, здравству, Министарству одбране, Министарству унутрашњих послова и јавним предузећима.

Каматна стопа се креће од НКС 7,95% (ЕКС од 9,96%) за кеш кредит са фиксном каматном стопом са осигурањем, док је у понуди и модел кеш кредита без осигурања. За време трајања ове специјалне понуде, сви нови клијенти у сталном радном односу у јавном сектору који отворе пакет рачун Голд уз пренос своје зараде у UniCredit Banka и реализују уговор о кеш кредиту у UniCredit Banka, имају и бесплатно одржавање уколико одаберу Голд Пакет платни рачун у трајању до три месеца.

Ова специјална понуда важи до 30.11.2024. године.

Позивамо вас да се обратите најближој експозитури UniCredit Banka или посетите страницу сајта Банке: Keš kredit UniCredit Banke за све информације, детаље и савете.

Репрезентативни пример:

Након истека промотивног периода, почевши од 01.01.2025. године, накнада за вођење Голд Пакета платног рачуна износи 395 РСД месечно.

Репрезентативни пример дат је за модел кеш кредита са фиксном каматном стопом и ЦПИ осигурањем на дан 04.09.2024. године, који важи само за нове клијенте у сталном радном односу у јавном сектору (Јавна предузећа, Здравство, Војска, МУП, Просвета) а који ће, уз отварање Голд Пакета платног рачуна пренети своју зараду у UniCredit Banka.

За све клијенте који нису запослени у јавном сектору или већ примају зараду у нашој банци, UniCredit Banka је такође припремила посебну понуду кеш кредита са ЦПИ осигурањем. За детаље понуде посетите наш сајт или се обратите саветнику у Вама најближој експозитури.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи