Читај ми!

Милшпед Групa као поуздан партнер светском лидеру у производњи чоколаде

Када пажљиво развијате врхунске производе и желите да они до крајњег купца стигну у истом стању у којем су напустили вашу фабрику, питање логистике и складиштења постаје једно од најважнијих. "Barry Callebaut Group", светски лидер у производњи висококвалитетне чоколаде и какао производа, суочио се са овим изазовом при ширењу пословања на територији југоисточне Европе кроз своју истоимену компанију чланицу.

Решење су пронашли у сарадњи са компанијом Милшпед, регионалним лидером у области транспорта и логистике, која послује у 15 земаља на три континента.

Матјаж Водопивец, генерални директор за Југоисточну Европу у компанији Barry Callebaut, дошао је у посету складишту "по мери", које је Милшпед обезбедио за овог светског гиганта.

"Како фабрика чоколаде у Новом Саду планира годишњу производњу од преко 50.000 тона, сарадња између Barry Callebaut-a и Милшпеда значајно је напредовала у протеклих пет година, што је крунисано изградњом савременог складишта, удаљеног само пет километара од фабрике. С капацитетом од 6.000 палетних места и различитим температурним режимима, складиште испуњава највише стандарде квалитета. ЕДИ веза између нашег ЕРП система и Милшпедовог ВМС-а омогућава прецизно праћење залиха, што је кључно за ефикасну испоруку. Милшпедове услуге су од суштинског значаја за нашу мисију тачне и правовремене доставе, уз високу ефикасност. Ова сарадња додатно истиче нашу заједничку посвећеност одрживости, безбедности и квалитету", изјавио је Водопивец приликом своје посете.

Милшпед групација компанији Barry Callebaut обезбеђује услуге увоза сировина, царињења, складиштења и транспорта, што представља само део целокупне услуге које нуди овај глобално препознат логистичар.

"Препознати смо по имплементацији високотехнолошких, роботизованих и аутоматизованих решења која прилагођавамо најразличитијим типовима делатности. Услови које обезбеђујемо, чак и за најосетљивије и најзахтевније производе, омогућили су нам да допринесемо ширењу пословања бројних клијената. Термални режим имплементиран у овом складишту гарантује складиштење производа на оптималним температурама, што је кључно за очување свежине и квалитета производа. Поврх тога, складиште је носилац Food Safety System Certification 22000 сертификата, што је доказ наше посвећености највишим стандардима безбедности хране", истакао је овим поводом Небојша Кривокућа, генерални директор Милшпед групације.

Поред прецизности, ефикасности и флексибилности у испуњавању највиших захтева својих клијената, Милшпед послује и у складу са ЕСГ стратегијом.

Тако је и ово складиште уређено у складу са принципима одрживог развоја и зелене логистике.

У циљу смањења емисије гасова са ефектом стаклене баште, за транспорт робе од производње до складишта користе се искључиво еколошки камиони на гас.

Милшпед групација, која нуди свеобухватан спектар логистичких услуга, препозната је по развоју иновативних, ефикасних и одрживих решења.

Прилагођавајући се различитим потребама клијената и константно примењујући најсавременији приступ пословању, Милшпед групација је успешно изградила дуготрајна партнерства са многим реномираним клијентима широм света.

петак, 13. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи