Читај ми!

Бамби превазилази последице пожара, да ли ће бити довољно плазма кекса на тржишту

Може се десити да Плазма и други брендови не буду увек доступни свуда, али радимо на оптималним решењима јер је Плазма више од кекса, поручује директор компаније Бамби, Драган Стајковић.

Након пожара који је крајем јуна избио у Бамби фабрици у Пожаревцу радови на санацији и обнови производних линија које су оштећене увелико су у току, а најављено је и инвестирање у изградњу и проширење капацитета фабрике. Поред тога, упркос новонасталој ситуацији сва радна места у компанији остаће у потпуности сигурна.

Међутим, због штете узроковане пожаром, динамика производње биће прилагођена расположивим капацитетима, па се може очекивати да Плазма и поједини брендови у одређеним паковањима, неће континуирано бити доступни на свим продајним местима и на свим тржиштима.

„За нас је најважније да нико од запослених и људи који су учествовали у гашењу пожара нису повређени. Наши тимови увелико раде на реорганизацији планова пословања, како бисмо се што пре вратили свакодневним пословним рутинама. Неизмерно сам захвалан свим колегама које су показале невероватан труд, залагање, и спремност да се прилагоде ситуацији. Посебно смо поносни на чињеницу да ће сва радна места у компанији Бамби током трајања ове ситуације бити у потпуности безбедна. Агилност и посвећеност запослених кључни су у овом изазовном периоду, како бисмо нашим верним потрошачима наставили да нудимо њихове омиљене брендове”, истакао је Драган Стајковић, генерални директор компаније Бамби.

Иако је у рад пуштен производни погон који није био захваћен пожаром, део производних линија мораће да се обнови како би производња могла да се настави у пуном капацитету.

„Тренутно радимо на приоритизацији портфолија и у складу са капацитетима производних линија, мењаће се и структура портфолија, као и доступност производа. Бамби свакако наставља да пласира своје производе на тржиште, али можемо очекивати да у одређеном периоду испред нас Плазма и поједини брендови неће увек бити доступни на свим продајним местима и на свим тржиштима. Сви знамо да је Плазма много више од кекса, то је укус који је обележио одрастања многих генерација. Зато су и наши напори усмерени ка томе да пронађемо оптимална решења како бисмо се што пре вратили уобичајеном пословању, те молимо све наше верне потрошаче, купце и партнере за разумевање и мрвицу стрпљења”, рекао је Стајковић.

Компанија Бамби је пре пет година постала део Кока-Кола ХБЦ групе и како истичу посебно им значи што у свему овоме нису сами.

„Новонастале околности у потпуности су измениле пословну динамику наше компаније, али и убрзале наше развојне планове. У оваквој ситуацији за нас је изузетно значајно што иза нас стоји један велики систем као што је Цоца-Цола ХБЦ. Уз огромну подршку и експертизу колега из групе, ми инвестирамо у изградњу, обнову и проширење капацитета, као и проналажење начина да што пре наставимо да производимо све наше производе пуним капацитетом. Управо зато ћемо у поменуту обнову да инвестирамо још више од првобитног плана, у складу са највишим могућим стандардима“, закључио је генерални директор компаније Бамби.

Бамби производи наставиће да буду синоним за квалитет, јер је то основа пословања компаније и нешто око чега се неће правити компромис.

уторак, 20. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару