Читај ми!

Мегатренду и Високој школи модерног бизниса враћене дозволе за рад

Министарство просвете је увидом у накнадно достављену документацију уочило процедурални пропуст, те је сходно наведеном донело решење о поништавању коначног решења Министарства просвете о одузимању Дозволе за рад Мегатренд Универзитету и Високој школи модерног бизниса.

Министарство просвете је, како се подсећа, 26. августа одузело Дозволу за рад Универзитету Мегатренд, Београду, у улици Булевар ослобођења 215.

Решење о одузимању дозволе за рад Минстарство просвете донело је на основу члана 53. став. 6 и 7 Закона о високом образовању.

Министарство је увидом у накнадно достављену документацију уочило процедурални пропуст, те је сходно наведеном донело решење о поништавању коначног решења Министарства просвете о одузимању дозволе овој високошколској установи. 

Дозвола враћена и Високој школи модерног бизниса

Министарство је саопштило и да је поништило Решење о одузимању Дозволе за рад Високој школи модерног бизниса, Београд, такође због процедуралног пропуста. 

Министарство просвете, је 3. агуста, одузело Дозволу за рад Високој школи модерног бизниса, Београд, у улици Теразије 27.

Министарство је раније саопштило да дозволе за рад одузима на основу дописа Националног тела за акредитацију и обезбеђење квалитета у високом образовању.

Министарство је увидом у накнадно достављену документацију уочило  процедурални пропуст,  те је сходно наведеном донело решење о поништавању коначног решења Министарства просвете.

субота, 14. септембар 2024.
14° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи