Читај ми!

Влада: Загарантована цена млека није могућа, позивамо пољопривреднике на наставак разговора

Влада Србије је током разговора са пољопривредницима више пута нагласила да једино што не може да понуди је загарантована цена млека, јер тако нешто није могуће учинити са ценом било којег производа, наводи се у саопштењу.

Како се истиче у саопштењу, имајући у виду да пољопривредници који су у протесту у медијима наглашавају да не траже загарантовану цену млека, председница Владе Србије их позива на наставак разговора у било којем тренутку.

"Влада Србије спремна је да у било ком тренутку настави разговор о свим питањима која су важна за пољопривреднике и дубоко посвећена најбољем интересу свих", закључује се у саопштењу.

Пољопривредници већ два дана протестују широм Србије након што су представници више пољопривредних удружења у понедељак разговарали у Влади Србије са премијерком Аном Брнабић и председником Одбора за пољопривреду и Народне сељачке странке Маријаном Ристичевићем, а после састанка су изјавили да нису задовољни разговором јер, како су рекли, није испуњен ниједан њихов захтев.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво